Domov > Správy > Správy z priemyslu

EXCITECH vás pozýva zažiť službu na jednom mieste, sme vašim spoľahlivým chrbtom.

2022-04-06

Excitech CNCštandardné umiestnenie systému kvality je paralelné s Európou a Amerikou. Všetky produkty sú štandardne vybavené dielmi medzinárodnej špičkovej značky. Sme jedným z mála domácich výrobcov, ktorí využívajú CNC obrábacie centrum na spracovanie všetkých mechanických dielov. Zároveň tiež prijímame pokročilé technológie spracovania a montáže, aby sme poskytli stabilné a spoľahlivé vybavenie na dlhodobé priemyselné použitie.
Máme24-hodinový popredajný serviscentrum v centrále. Okrem toho naše servisné pobočky pokrývajú viac ako 100 krajín a regiónov po celom svete. Pohodlnú a efektívnu popredajnú podporu je možné poskytnúť prostredníctvom integrovaných platforiem pre zákazníkov na celom svete 24 hodín denne.
We focus on providing service for our clients as a key element in strengthening our long-term relationships. The continual availability of high grade products in combination with our excellent pre- and after-sales service ensures strong competitiveness in an increasingly globalized market. We're willing to cooperate with business friends from at home and abroad, to create a great future. Welcome to Visit our factory. Looking forward to have win-win spoluprácu s vami.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept