Domov > Správy > Správy z priemyslu

Aké sú výhody päťosového CNC obrábania Vantage?

2022-03-02

Pri používaní je veľa výhodPäťosové CNC obrábanie Vantage

1. Jednoduché nastavenie: Päťosový CNC stroj umožňuje jednoducho obrábať zložité tvary v jednom nastavení. Nie je potrebné ho nastavovať viackrát, čo môže viesť k chybám. Jediné nastavenie pomáha skrátiť čas nastavenia a výroby a zvyšuje produktivitu. Okrem skrátenia dodacích lehôt táto technológia spracovania tiež pomáha zvyšovať výnos a kvalitu produktu.

2. Vyššia rýchlosť rezania: Keďže päťosové CNC obrábanie umožňuje súčasný pohyb pozdĺž osi X aj Y, možno použiť kratšie a silnejšie nástroje. Použitie kratších a tuhších rezných nástrojov môže pomôcť urýchliť rez s minimálnymi alebo jednoducho zanedbateľnými vibráciami.

3. Zlepšenie presnosti: Obrobok sa nepohybuje počas päťosového CNC obrábacieho procesu, čím je možné dosiahnuť vyššiu presnosť dielu.

4. Vynikajúca povrchová úprava: V päťosovom CNC obrábacom procese sa používajú kratšie nástroje, čo pomáha dosiahnuť vynikajúcu povrchovú úpravu, čo vedie k lepšej kvalite dielov.

5. Schopnosť obrábať zložité diely: Pomocou tejto technológie obrábania je možné vyrobiť zložitejšie strojové diely za kratší čas a pri nižších nákladoch, čo je veľký problém pre aplikácie alebo prototypy bežiace v malom meradle. prospešné.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept